About

Over suusfotografeert.nl

fo·to·gra·fie (v; meervoud: fotografieën) Of volgens de Dikke van Dale ook wel: “de kunst om met licht afbeeldingen vast te leggen op dunne, voor licht gevoelige lagen.”

suusfotografeert.nl | Susanne SterkenburgMijn enthousiasme voor fotografie is al een lange tijd geleden ontstaan. Op mijn twaalfde heb ik mee gedaan aan een fotowedstrijd, won ik de eerste prijs en kreeg ik even later mijn eerste echte eigen fotocamera! Het winnen van de fotowedstrijd stimuleerde mij om steeds vaker foto’s te maken. Vanaf dat moment ben ik altijd bezig geweest met het maken van foto’s. Ik stond dan ook liever achter de camera dan er voor. En… wat was het spannend om iedere keer weer die fotorolletjes te laten ontwikkelen!

Een aantal jaren later kocht ik mijn eerste digitale fotocamera waarvan ik onafscheidelijk werd. En daarna kwam de DSLR, een digitale spiegelreflex camera van Nikon. Een kleine uit de hand gelopen hobby door de fotocursussen die ik heb gevolgd, maar door tijdgebrek eigenlijk nog te weinig aan het fotograferen. Gelukkig heb ik heel lieve vrienden en familie die me af en toe eens optrommelen voor een shoot en daar haal ik dan ook super veel voldoening uit!


A picture is worth a thousand words

Ik ben hobby fotograaf uit Utrecht en wil met deze site andere hobby fotografen enthousiast maken! Heb je vragen over mijn foto’s? Stuur dan even een berichtje. En vergeet me niet te volgen op Instagram 🙂
Groeten, Susanne