Little moments I love... all captured with my iPhone 6 and Nikon SLR

Terug van weggeweest

Susanne Sterkenburg - Hobby fotograaf Utrecht

 

Een aantal jaar geleden begon ik deze website om een platform te creëren voor mijn hobby: fotograferen! In een opwelling registreerde ik de url suusfotografeert.nl, bouwde ik in een paar dagen tijd een website en verzamelde ik mijn mooiste foto’s van dat moment. Inmiddels zijn we ruim 3 jaar verder…

Stilte…

Ja, toen werd het stil! Ik was druk met werk, met sporten en met het onderhouden van mijn sociale contacten. En daardoor lag mijn mooie Nikon héél lang op de plank. Begin van dit jaar begon het weer te kriebelen en merkte ik dat ik steeds vaker op pad ging met mijn camera. We werden beste maatjes! Met als resultaat: 1000-en mb’s aan foto’s van al het moois om mij heen. Fotograferen werd weer een passie!

Instagram

In het begin fotografeerde ik alles wat los en vast zat. Nu merk ik dat ik meer de focus leg op detailfoto’s en foto’s die goed passen bij mijn Instagramfeed. Uiteraard zijn de meeste foto’s van vakanties, dagjes weg of zonnige dagen in de stad, maar ook ‘probeersels’ thuis met huis-tuin-en-keuken voorwerpen. Ik probeer van alles uit. Mocht je het leuk vinden, check dan eens mijn Instagramfeed @suusst.

Foto’s van al het moois in Utrecht

Sinds februari 2015 help ik de bloggers van de Utrechtse blog Explore Utrecht door foto’s te maken voor de blogartikelen op de website en Instagram. Het leuke is dat ik hierdoor op veel mooie plekken in Utrecht kom en ik mijn fotografieskills steeds verder kan ontwikkelen. Ik combineer mijn 2 liefdes: Utrecht & fotograferen. En daar word ik heel blij van!

Mijn eerste expositie!

Bij toeval heb ik zelfs een eerste échte expositie 🙂 Mijn favoriete ‘leenhond’ Flo logeerde een weekje bij mij en werd mijn fotomodel. Als blikken konden doden dan was ik er niet meer geweest… Maar uiteindelijk had ze er lol in en heb ik een mooie selectie foto’s gemaakt. Het baasje van Flo is eigenaar van de leukste koffiezaak van Utrecht en daar hangen mijn foto’s nu te shinen!


No comment posted yet.

Leave a Comment

Feedback
0